STRANDINGSGODS

Foreningen af strandfogeder langs den jyske vestkyst vil gerne udtrykke vores dybeste taknemmelighed for jeres indsats med at rydde op efter den ulykkelige hændelse, hvor Maersk tabte 46 containere ud for den nordjyske vestkyst.

Andreas Mogensen Rasmussen, Bjarne Godske Andersen, Bent Pristed og Thomas Duurloo

Strandfoged, Bulbjerg, Tranum Strand, Saltum / Løkken og Rødhus / Blokhus Strandlen

TUSIND TAK TIL ALLE FRIVILLIGE!

Kære frivillige ved oprydning af strandingsgods,

Foreningen af strandfogeder langs den jyske vestkyst vil gerne udtrykke vores dybeste taknemmelighed for jeres indsats med at rydde op efter den ulykkelige hændelse, hvor Maersk tabte 46 containere ud for den nordjyske vestkyst. Det er en enorm opgave, som har krævet både tid, kræfter og engagement fra jer alle. Vi er imponerede over jeres vilje til at hjælpe havet, stranden og lokalsamfundet med at komme sig over denne ulykkelige hændelse.

Som strandfogeder har vi et ansvar for at beskytte og bevare vores kyststrækninger, men vi kan ikke gøre det uden jeres hjælp. I har vist, at I er nogle sande helte, som fortjener al den ros og anerkendelse, I kan få. Vi håber, at I er stolte af jer selv og det arbejde, I udfører.

Endnu en gang tusind tak for jeres uvurderlige bidrag til vores fælles sag. Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

Med venlig hilsen,

Foreningen af strandfogeder langs den jyske vestkyst