STRANDINGSGODS

VIGTIGT!

Da det er store entreprenør maskiner der arbejder på stranden, opfordres alle strandgæster til at være særlig opmærksomme!

Der kører både strandrensere og affaldsopsamlere på alle strandlene fra Bulbjerg i vest over Slettestrand, Rødhus, Blokhus til Saltum og Grønhøj i nord, fra onsdag den 27. december 2023 – også efter mørkets frembrud!

Andreas Mogensen Rasmussen, Bjarne Godske Andersen, Bent Pristed og Thomas Duurloo

Strandfoged, Bulbjerg, Tranum Strand, Saltum / Grønhøj og Rødhus / Blokhus Strandlen

STRANDRENSNING OG AFFALDSSORTERING

onsdag den 27. december.

Bejstrup Maskinstation A/S begyndte onsdag den 27. december 2023 kl. 9.30 med strandrensere og affaldsopsamlere samtidig på alle nedenstående strandlen:

  • Bulbjerg strand fra vest mod nord
  • Slettestrand mod Nord og Syd
  • Blokhus mod Nord til Nr. Lyngby
  • Blokhus mod syd til Rødhus

Strandrensning og affaldsopsamling foregår ekstrem effektivt af Bejstrup Maskinstation A/S. Kombineret med en massiv indsats fra frivillige med samling af strandingsgods i bunker langs stranden. Er det forventningen, at strandene fra Bulbjerg i vest over Slettestrand, Rødhus, Blokhus til Nr. Lyngby i nord, vil være tilbage til normal høje standard indenfor overskuelig tid.

Der er desværre også fundet strandingsgods fra Maersk containerne ved Hirtshals mod Skagen.

I samarbejde med strandfoged lokalformand i Hirtshals – Skagen, Ole Christoffersen, er det på nuværende tidspunkt vurderingen, at frivillige og strandfogeder selv vil kunne håndtere strandingsgodset fra Hirtshals mod Skagen.

Nedenstående billeder er taget af lokale strandfogeder 27. december 2023